Guru Bait Box 1.87 litri
search
  • Guru Bait Box 1.87 litri
  • Guru Bait Box 1.87 litri

Guru Bait Box 1.87 litri

26,00 RON
cu TVA

Guru Bait Box este o cutie speciala pentru stocarea si transportul momelilor de pescuit.  

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, nu sunt casante si extrm de utile mai ales ca au fost gandite pentru a putea fi folosite si ca un sistem de stocare ce economiseste spetiu pe tava latarala si protejeaza momelile vii pe timp de vara sau dupa caz, permit stocarea unei palete variate de momeli si nade.

Capacele sunt realizate din cauciuc siliconic ce permit o inchidere facila si etansa ce diminueaza la maxim riscul ca in timpul transportului capacul sa se desfaca, centrul acestuia fiind realizat din material plastic perforat. Gaurile din capac sunt suficient de mari pentru o buna aerisire a momelilor vii dar in acelas timp, nu permit viermilor de mici dimensiuni ( pinky sa squats) sa iasa prin acestea.

Sfaturi utile:

- Asezati 2 cutii Guru Bait Box de 0.57litri in cutia mare si veti ramane cu un spatiu interior de aproximativ 3cm. Aceasta modalitate de utilizare a cutiilor va fi utila mai ales atunci cand pesuiti la Method Feeder pentru ca veti putea avea acces facil la diferite tipuri de pelete si nade pe care le puteti folosi alternativ sau combinate in functie de raspunsul pestilor.

- Capacitate : 3.3 pint = 1.87litri

Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.