Korda Adrena-line 0,33mm 12lb 1000m
search
  • Korda Adrena-line 0,33mm 12lb 1000m
  • Korda Adrena-line 0,33mm 12lb 1000m

Korda Adrena-line 0,33mm 12lb 1000m

103,00 RON
cu TVA

Korda Adrena-Line este rezultatul unui an de eforturi din partea lui Danny Fairbrass si a echipei Korda pentru producerea unui monofilament ideal de distanta.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Este un fir extrem de moale si suplu, dar spre deosebire de multe alte fire moi are si o foarte buna rezistenta la abraziune. In urma cercetarilor facute cu ajutorul filmelor Korda Underwater, a fost aleasa o culoare maroniu-deschisa, cat mai naturala, care isi schimba tonalitatea de-a lungul firului si se camufleaza sub apa in aproape orice context.

Principalul lucru luat in considerare la elaborarea unei linii de turnare este cum să-l votezi în termeni de tulpina, diametru și rupere.

În lumea pescuitului, limba vorbită este în termeni de milimetri și diametre, nu lire sterline și tulpini de rupere. În pescuitul la crap, lucrurile sunt foarte diferite, toate vorbesc numai pescarii din tulpina de rupere, aparent fără a ține seama vreodată de grosimea efectivă. Acest lucru înseamnă că aproape toate liniile de pescuit la crap sunt masiv subapreciate în termeni de rupere.

De exemplu, un fir popular de 15lb, poate avea peste 23lb si are un diametru de 0.40mm. Aceasta este o grosime comparabilă cu o linie de 20lb, dar este vândut ca 15lb. De aceea, toată lumea spune această linie este puternică, foarte buna dar uimitor de greu de cineva spune că acest lucru este extraordinar de gros!

 

Am consultat piata, pentru a vedea cat de variate sunt gamele de linii vândute si am aflat ca 12lb este de fapt cel mai vandut. Incredibil din cele 20 de marci diferite de linie 12lb vândute, diametrul variază de la 0.26mm pana la 0.38mm dea dreptul.

Acestea sunt toate evaluate la 12lb, nu au fost încă tulpini reale de rupere, ci de la nivel cât mai scăzut 9.8lb, până la o 22.5lb, masiv! Dintr-o dată devine clar de ce este atât de înșelătoare piata să vorbească în dimensiuni sterline.

Numai un diametru adevărat, împreună cu o tulpină de rupere nominală exacta - ADRENA-LINE fost etichetat.

Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.