Baitshop WPC60 Whey Protein Concentrate 1kg
search
  • WPC60 Whey Protein Concentrate 1kg
  • Baitshop WPC60 Whey Protein Concentrate 1kg

WPC60 Whey Protein Concentrate 1kg

79,00 RON
Include TVA

Concentratul proteic din zer, datorită numeroaselor avantaje, atât din punct de vedere nutrițional, cât și funcțional, este cea mai folosită proteină lactică în producția de boilies. Conținutul de proteină al acestuia este de minimum 60%, varianta oferită de Baitshop fiind produsă în Germania, la standarde de consum uman.Proteina din zer oferă un profil aminoacidic complex și se pretează excelent în mixurile de cursă lungă, unde valoarea nutrițională a boiliesurilor este foarte importantă...

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 400 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Concentratul proteic din zer, datorită numeroaselor avantaje, atât din punct de vedere nutrițional, cât și funcțional, este cea mai folosită proteină lactică în producția de boilies. Conținutul de proteină al acestuia este de minimum 60%, varianta oferită de Baitshop fiind produsă în Germania, la standarde de consum uman.

Proteina din zer oferă un profil aminoacidic complex și se pretează excelent în mixurile de cursă lungă, unde valoarea nutrițională a boiliesurilor este foarte importantă. Conform studiilor efectuate de specialiști, WPC-ul este considerat ca fiind cea mai ușor digerabilă sursă de proteină existentă.

Din punct de vedere mecanic, concentratul proteic din zer are proprietăți excepționale de liant, ajută la legarea mixurilor dificil de rulat, cum ar fi cele cu doze foarte ridicate de făinuri de pește sau birdfood-uri cu textură grosieră, și, nu în ultimul rând, are rol de întărire a boiliesurilor după fierbere. Solubilitatea acestui ingredient este de 100%, iar în cazul în care este folosit în boiliesuri tratate termic, proteina coagulează și ajută boiliesurile să nu crape după fierbere. Nu în ultimul rând, gustul și mirosul proteinei din zer sunt foarte plăcute, gradul de palatabilitate al mixurilor fiind mai ridicat în cazul în care conțin WPC.

Specificații tehnice:

Proteine: min. 60%;

Grăsimi: max. 6%;

Umiditate: max. 5%;

Cenușă: max. 5,5%;

Lactoza: max. 23,5%;

Dozaj recomandat:

50-100 g per kg de mix de boilies.

B175

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.