KORDA GOO PASSIONFRUIT SUPREME
search
  • KORDA GOO PASSIONFRUIT SUPREME
  • KORDA GOO PASSIONFRUIT SUPREME

KORDA GOO PASSIONFRUIT SUPREME

90,00 RON
cu TVA

Fructul pasiunii este un pic diferit în ceea ce privește fructele, deoarece combină atât gustul acrișor, cât și cel dulce, având și o aromă ușor florală, ceea ce îl face foarte diferit de orice alt fruct. Dulceața este mai delicată decât în cazul unor fructe, iar acrivia este similară cu cea a citricelor, ceea ce creează un echilibru natural, iar crapul - și pescarii - par să-l adore, dacă ne luăm după rezultatele obținute în timpul testelor.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Fructul pasiunii este un pic diferit în ceea ce privește fructele, deoarece combină atât gustul acrișor, cât și cel dulce, având și o aromă ușor florală, ceea ce îl face foarte diferit de orice alt fruct. Dulceața este mai delicată decât în cazul unor fructe, iar asprimea este similară cu cea a citricelor, ceea ce creează un echilibru natural, iar crapii - și pescarii - par să-l adore, dacă ne luăm după rezultatele obținute în timpul testelor.

Fiind o versiune supremă de Goo, are o consistență mai subțire, ceea ce o face ideală pentru a se înmuia adânc în momelile cu cârlige, dacă este lăsată acoperită în ea pentru o perioadă mai lungă de timp, asigurându-se astfel că încă mai lasă o urmă de miros timp de mai multe ore după ce ați aruncat. În ceea ce privește culoarea, este genul de galben închis și vibrant pe care te-ai aștepta să îl găsești în interiorul unui fruct al pasiunii copt.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.