Haldorado Monster Gel Booster Squid si Afine
search
  • Haldorado Monster Gel Booster Squid si Afine
  • Haldorado Monster Gel Booster Squid si Afine

Haldorado Monster Gel Booster Squid si Afine

23,00 RON
cu TVA

Produsele MONSTER nu sunt faimoși pentru mirosurile plăcute care pot fi savurate de nasul uman, dar atractivitatea lor este de necontestat! Pe lângă momeli, este clar că această linie de produse poate fi găsită și sub formă de aromă lichidă.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Produsele MONSTER, au o aromă urât mirositoare, picantă, este un lichid gros prietenos cu PVA, care poate fi o alegere bună pentru pescarii care folosesc boiliesuri și method feeder. Specialitatea sa este că acest produs nu este doar o aromă, ci un amestec de extracte naturale care sunt bogate în nutrienți valoroși și stimulează apetitul.

Este foarte ușor de utilizat, deoarece poate fi transferat din sticla de dozare în coșulețul umplut sau chiar în „pungă” cu o singură mișcare. Deoarece este o aromă groasă, concentrată, este clar că își exercită efectul pentru o  perioadă lungă de timp.

Îl oferim în patru versiuni diferite: Ficat și Sânge are o aromă puternică, gust și miros sângeros, de culoare roșie, Squid & Blueberry are un gust și miros intens de calmar și afine, de culoare roz, Red Somon are o aromă de pește puternic, ​​gust și miros de somon, de culoare roșie, Hot Mango gust și miros picant, de mango și este de culoare portocalie.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.