Haldorado N-butyric Spray - Acid N-Butyric Miere
search
  • Haldorado N-butyric Spray - Acid N-Butyric Miere

Haldorado N-butyric Spray - Acid N-Butyric Miere

18,00 RON
cu TVA

În 2022, familia de momeală N-Butyric Pop Up, care a fost concepută inițial pentru pescuitul vara, în ape calde, a fost scoasă pe piață. În ciuda faptului că este considerată o momeală sezonieră, interesul pescarilor pentru bile cu miros înțepător, dar nu cu o aromă neplăcută, a fost copleșitor pe tot parcursul anului. Succesul său a arătat clar că există un loc pentru o colecție de acid butiric în sortiment ca o aromă. Spray-ul N-Butiric, similar cu spray-ul Activator TORNADO, este vândut într-o sticlă mică cu o pompă.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Este usor de folosit, trebuie doar sa suflati pe coșuletele method sau pe momeala, multiplicandu-si astfel efectul de atragere. Cu siguranta recomandat pentru vara, pescuit in apa calda, fie pentru pescuitul crapului sau amurului .

Ca și ceilalți membri ai familiei N-Butiric, se vinde în patru versiuni: Acid Butiric Natural (incolor), Acid Butiric + Brânza (portocalie), Acid Butiric + Miere (galben lămâie), Acid Butiric + Prună (albastru închis) . Versiunile colorate sunt ușor tulburi în apă, așa că oferă și un anumit stimul vizual.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.