Korda Atractant Goo Moonshine Supreme 115ml
search
  • Korda Atractant Goo Moonshine Supreme 115ml
  • Korda Atractant Goo Moonshine Supreme 115ml
  • Korda Atractant Goo Moonshine Supreme 115ml

Korda Atractant Goo Moonshine Supreme 115ml

82,00 RON
cu TVA
Pentru a 10-a lansare  Kiana Goo, am „distilat” un lot foarte special de Goo. „Moonshine” Supreme are o aromă puternică, în stil de whisky. Un clasic de școală veche, aromele de whisky au o experiență dovedită pentru prinderea crapului. Moonshine Supreme Goo nu conține alcool.
Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058

Trecând dincolo de numele ușor, Moonshine folosește amestecuri naturale de ingrediente pentru a alcătui acest profil unic de miros și gust și va genera mușcături rapide. Culoare deschisă și puternică în aromă ... un miros rapid chiar îți lovește partea din spate a gâtului și îți ia respirația, la fel ca o adevărată lovitură de whisky. Moonshine Goo Supreme este excelent pentru înmuierea pop-up-urilor și napolitanelor, care pot fi utilizate la orice temperatură a apei. PLUS de ce nu încercați o doză de „Moonshine” în pungile dvs. Solidz PVA.

Odata ce a ajuns in apa, nada sau momeala impregnata cu aditivii speciali va elibera o serie de atractanti sub forma de nor, extrem de efient in stimularea instincului de hranire al crapilor.

Gama Goo a fost dezvoltat de Loutjie Louwies ajuntand la rezultatele extraordinare obtinute de catre Africa de Sud la campionatele mondiale. Se comercializeaza in flacoane de plastic de 115 ml, in diverse variante de arome deja consacrate.

Produs nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.