Lotiune repelent, Zig Zag 8h, inodor, 100ml
search
  • Lotiune repelent, Zig Zag 8h, inodor, 100ml

Lotiune repelent, Zig Zag 8h, Tropical, 100ml

19,00 RON
cu TVA

Lotiunea cu vaporizator este un repelent pentru insecte, care te apara de tantarii comuni si tantarii tigru (Culex Pipiens) (Aedes Albopictus) pentru 7-8 ore, si de capuse (Ixodes Ricinus) pentru 5 ore.

Ofera protectie optima in situatii critice, in mlastini, in timpul vanatorii, pescuitului, campingului, etc.

CITITI ETICHETA INAINTE DE UTILIZARE 

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058

Instructiuni:
Pulverizati produsul pe piele, de la o distanta de 10 cm, pe orice parte a corpului, cu exceptia fetei, si intindeti uniform. Pentru fata, pulverizati produsul in palme si, cu atentie, aplicati evitand ochii si gura. Se recomanda 3 pulverizari pe antebrate, de 2 ori pe zi. Agitati inainte de utilizare. Nu folositi produsul de 3 sau mai multe ori pe zi. Nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 2 ani. Pentru copiii intre 3 si 12 ani doar un adult poate aplica produsul. Produsul este destinat uzului non-profesional.

AVERTISMENTE: a se folosi cu precautie pe pielea sensibila. In special la copii, tratamentul trebuie sa fie efectuat la intervale mai mari. In cazul persoanelor predispuse, poate provoca iritarea pielii. A nu se folosi pe pielea cu escoriatii sau rani. In cazul unor reactii ale pielii, opriti aplicarea. Nu utilizati daca sunteti alergic la DEET. Evitati inhalarea directa a sprayului si pulverizarea in ochi. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Nu depozitati produsul sau recipientul utilizat, impreuna cu alimente sau bauturi. A nu se utiliza produsul in mod diferit fata de indicatiile de pe eticheta. Evitati contactul cu materialele plastice si suprafetele lacuite.

Produs nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.