Shimano Nexave 2500 FD
search
  • Shimano Nexave 2500 FD

Shimano Nexave 2500 FD

255,00 RON
cu TVA

Noul model de mulineta Shimano Nexave FD se bucura de un real succes inca de la lansarea sa in anul 2014. Noul aspect exterior modern, proaspat este completat de caracteristicile si performantele Shimano.

+FIR GRATIS

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058

AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Power roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- corpul este realizat din material XT7 - un material compozit dezvooltat de Shimano usor si robust.
- Variespeed - sistemul revolutionar Shimano Variespeed consta in doua mecanisme oscilante, special concepute. Primul este oval, iar cel de-al doilea are o remarcabila forma patrata. Doar un program special si utilajele dezvoltate de Shimano, au facut posibil ca aceste doua profile sa se imbine perfect, rezultand o dispunere paralela a spirelor pe tambur ce va imbunatati precizia in lansare.
- Rulmenti - 3+1
- Tambur aluminiu - 0.18mm/290m(rezerva asemanatoare)
- Raport de recuperare 5.2:1
- Greutate: 265gr

Produs nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.