• -15%
Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
search
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g
  • Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g

Lanseta Delphin Opium Inova 390cm/80g

538,00 RON
457,30 RON Salveaza 15%
cu TVA

Vă prezentăm unul dintre cele mai așteptate modele din categoria lansetelor feeder, unde performanța și inovația se îmbină.

Dacă sunteți în căutarea unei lansete feeder avansate tehnologic, proiectată cu precizie și perfect executată, nu căutați mai departe, Opium Inova este alegerea ideală.

Lanseta a fost concepută pentru nevoile pescarului modern care cere un control perfect în timpul pescuitului, performanță maximă și fiabilitate din partea echipamentului său.

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

 Toate componentele au fost selectate cu cea mai mare grijă și precizie, iar lanseta în sine a fost supusă unor teste și modificări pe termen lung.

Blankul elegant din carbon 30T super subțire permite aruncarea precisă și la mare distanță cu un efort minim, iar tehnologia blank-ului și materialele utilizate fac ca lanseta să fie remarcabil de ușoară. Datorită rezistenței sale, poate face față chiar și peștilor capitali, iar durabilitatea sa garantează o viață lungă, cu utilizare frecventă și intensivă. Blank-ul lansetei este echipat cu inele SeaGuide de înaltă calitate, cu umplutură SIC. Alegerea inetelor în sine și dispunerea optimizată a acestora pe blank minimizează frecarea firului și astfel extinde semnificativ distanța de aruncare și precizia. În plus, greutatea redusă a inelelor contribuie la reducerea greutății de ansamblu și la un echilibru mult mai bun al lansetei.

Lanseta este echipată cu o mandrină Fuji de formă ergonomică, fabricată din material rezistent și ușor, care garantează fixarea fermă a oricărei mulinete de feeder.

Opium INOVA nu este doar o unealtă de pescuit de primă clasă, ci poate fi numită o operă de artă. Acest lucru se datorează accentului pus pe deisgn și eleganță. Întreaga lansetă este reglată în nuanțe de negru în combinație cu inserții grafice minimalisme aurii, iar această combinație de culori îi maximizează exclusivitatea.

Specialitatea gamei de lansete OPIUM este materialul mânerului TechnoCORK. Pe lângă aspectul vizual impresionant, se remarcă și prin proprietățile sale funcționale. Este o suprafață specială cauciucată, foarte plăcută la atingere, cu proprietăți excelente anti-alunecare. Avantajul acestui material față de pluta convențională este rezistența sa mecanică ridicată și rezistența la pete de murdărie. Astfel, mânerul nu este doar extrem de confortabil, ci și practic. Designul materialului TechnoCORK în sine amintește de structura plutei negre, iar după o privire mai atentă veți observa cu siguranță siglele mici ale mărcii Delphin cu literele TC, care fac referire la denumirea TechnoCORK.

Și vârfurile au fost supuse inovației. Dispunerea și dimensiunile inelelor, atent proiectate, contribuie la reducerea greutății vârfurilor, ceea ce duce în cele din urmă la un echilibru mai bun al întregii lansete. Setul de vârfuri CARBON și CarboLIX este compatibil cu lanseta. Ambele seturi sunt din carbon, ambele au același interval de vârfuri (1xUL, 1xL și 1xM). Deci, care este diferența dintre ele?

Primiți un pachet de varfuri CarboLIX cu lanseta de bază, unde sunt 3 bucăți, unul Ultralight, unul Light și unul Medium. Acestea sunt vârfuri fine, cu greutate redusă și sensibilitate ridicată, care indică chiar și cele mai fine trăsături ale peștilor mici. În cazul în care sunteți un susținător al vârfurilor mai rigide, este recomandat să cumpărați setul CARBON. Acestea sunt, de asemenea, marcate ca UL, L și M, deoarece, conform regulilor generale de marcare, ele aparțin în mod clar acolo. În comparație cu setul CARBOLIX, însă, acestea sunt mai groase și mai potrivite pentru capturarea crapilor mari. Sunt vârfuri identice de carbon cu cele care puteau fi obținute cu versiunile mai vechi ale Opium.

Toate vârfurile pentru produsul Opium pot fi achiziționate în seturi, dar și individual.

Caracteristici:

Model: 390cm/80g

Număr de părți (tronsoane): 3+ vârfuri

Diametrul blank-ului deasupra mandrinei: 11,4mm

Număr de inele (lansetă + vârf): 7+6

Lungime de transport: 136cm

Greutate: 208g

Mâner: TechnoCORK

Lungimea talonului (de la cotor până la mijlocul mandrinei): 51,5cm

Diametrul inelului de plecare: #30

101004491
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.