• Stoc epuizat
WLC Carp Boilies Fiert Tigernuts M 20mm 1kg
search
  • WLC Carp Boilies Fiert Tigernuts M 20mm 1kg

WLC Carp Boilies Fiert Tigernuts M 20mm 1kg

36,00 RON
cu TVA

Boiliesurile Tigernuts M au fost realizate pentru a avea o alternativa viabila atat din punct de vedere al lacurilor unde boiliesurile fishmeal sunt interzise sau nu dau rezultatele dorite ( din cauza sturionilor sau a somnilor ) ori alunele tigrate sunt interzise cat si in situatiile de vara cand lacul raspunde mai bine la mixuri cerealiere, alune tigrate sau se fac nadiri impreuna cu seminte.

Cantitate
Stoc epuizat

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Continut Mix

Boiliesurile Tigernuts M au la baza un mix realizat din doua tipuri de fainuri de alune tigrate, faina crumble de peanut, un mix cerealier cu un continut ridicat de carbohidrati, totul combinat cu proteine lactice si vegetale de calitate pentru a realiza un echilibru proteic. Boiliesurile au o granulatie grosiera datorita semintelor si a sparturilor de tigernuts pentru o atractie rapida, o eliminare a atractantilor si o dizolvare lenta a primelor straturi superioare. In partea lichida a acestor boiliesuri se gasesc ingrediente premium precum un complex de amino acizi, hidrolizat de drojdie, Peanut Extract, CSL, betaina lichida si totul completat de o aroma superba si dulceaga de tigernuts si artar

Folosirea boiliesurilor Tigernuts

Gama Tigernuts M este o varianta la un cost foarte bun al unui boilies mediu proteic cu un continut ridicat de faina de alune tigrate ce poate fi folosit foarte bine impreuna cu orice tip de cereale sau alune tigrate atat la pescuitul crapului cat si in cazul pescuitului la AMUR. Datorita aromei pregnante de aluna tigrata si a granulatiei sale da oferi o alta dimensiune si atractie patului de nada clasic doar cu cereale.

Pentru realizarea unor momeli de carlig, boiliesurile Tigernuts M pot fi dipuite sau aditivate fara probleme cu lichidul activator Sweety. Pentru un amestec complet de nadite se pot utiliza si impreuna cu boiliesurile premium din gamele Red Squid sau SPP sau cu alte mixuri de seminte ori pelete.

Aroma este una dulceaga, cu o tenta caramelizata de artar si Tigernuts. Dimensiunile disponibile sunt 20mm si 24mm in varianta fiarta.

ECOboilies

Gama ECOboilies a fost special conceputa pentru a avea un echilibru intre pret si calitate. Cu totii ne dorim ca folosim boiliesuri ieftine si bune, care sa prinda. De la acest punct a pornit si aceasta gama, de la a avea in portofoliu un boilies cu un cost bun si care sa aiba cateva ingrediente cheie de calitate care sa atraga pestii pe zona nadita dar care in acelasi timp sa ii faca sa ramana, sa ii tina pe vad si sa ii faca sa se hraneasca si sa le ofere proteine si carbohidrati de calitate.

Sunt situatii cand pescuim plantat ori lansat pe lacuri mari ori ape curgatoare sau Delta Dunarii pe care este nevoie de nada multa, de campanii mari de nadire in partide cu durata lunga iar costurile pentru astfel de situatii pot fi destul de ridicate. Atunci cand stam multe zile la pescuit si folosim multa nada este nevoie din punctul nostru de vedere si de un boilies bun, de calitate. Prin folosirea gamei ECOboilies veti avea in acelasi timp un cost redus al boiliesurilor dar si un produs cu proteine vegetale si lactice de calitate care cu siguranta vor tine pestii pe zona nadita facandu-i sa se intoarca. Gama ECOboilies poate fi folosita cu mare succes si in Delta Dunarii.

Pentru cei care doresc sa isi faca niste mixuri de nadire testate de catre echipa WLC Carp si cu rezultate bune pe majoritatea lacurilor v-am pregatit cateva exemple in randurile de mai jos

Exemplu Mix navomodel:
  • 5kg ECOboilies Tigernuts M 20mm
  • 1kg tigernuts
  • 1 punga pelete SPP / Red Squid 6mm
  • 500g groundbait Red Carp
  • 500g mix seminte
  • Exemplu Mix nadire spomb:
  • 4kg ECOboilies Tigernuts M 20mm
  • 1kg ECOboilies Tigernuts M 24mm
  • 1kg boilies fiert SPP / Red Squid 20mm
  • 100ml lichid activator Sweety
  • 500g Mix seminte

Exemplu Mix Spomb partida 12-24h:
  • 2kg ECOboilies Tigernuts M 20mm
  • 1 punga pelete SPP / Red Squid 4mm
  • 500g Nada Red Carp
  • 500g Amestec PVA Capsuna / Porumb Dulce
  • 100ml lichid activator Sweety
w9060
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.