• Stoc epuizat
WLC Carp Boilies Fiert SPP 20mm 1kg
search
  • WLC Carp Boilies Fiert SPP 20mm 1kg

WLC Carp Boilies Fiert SPP 20mm 1kg

55,00 RON
cu TVA

Un boilies fiert SPP are la bază un mix fishmeal presărat cu derivate cerealiere pentru o atracție și dispersie rapidă a aromelor și lichidelor nutritive indiferent de anotimp. În compoziție se găsesc ingrediente de calitate ridicată precum Robin Red, făină de pește LT94, făină de pește predigerată, CLO, extracte naturale, proteine vegetale și din lapte, ouă, un complex de aminoacizi. Combinația de arome este formată din squid, prună și ulei esențial de piper negru.

Cantitate
Stoc epuizat

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Modul de productie al boiliesurilor este unul prin adaugarea oualelor in partea lichida. Apoi, dupa procesul de rulare, acestea sunt fierte la aburi pentru cateva minute. Procesul de fierbere la aburi ales de WLC Carp este unul mai performant, ajutand sa se mentina cat mai multe lichide nutritive, proteine, vitamine si arome in boilies decat prin metoda clasica de fierbere la apa. Acest proces face ca boiliesul sa fie mai atractiv iar straturile superioare ale acestuia se desfac in apa in timp.

Pont utilizare boilies fiert SPP:

Boilies-urile WLC Carp au fost create pentru a da rezultate bune in orice perioada a anului. In functie de temperatura apei, recomandam folosirea anumitor diametre. In perioada rece, toamna tarzie sau primavara, recomandam folosirea boilies-urilor SPP de 16mm, cu nadiri locale sau folosirea saculetilor PVA cu cateva boiliesuri sau solubile in interior. Odata cu incalzirea vremii si intrarea in sezonul cald de pescuit, puteti trece pe marimi de 20mm sau chiar 24mm.

Pont nadire boilies fiert SPP:

Pentru diametrele de 20mm sau 24mm puteti opta pentru o nadire cu bastonul cat si cu spombul, prin amestecarea solubilelor cu boiliesurile tari sau cu pelete ori seminte preparate pentru realizarea unui amestec de nadire ceva mai complex. Boiliesurile de 16mm le recomandam in special pentru nadirea cu spombul, folosirea la saculetii PVA sau in pescuitul cu navomodelul.

w2276
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.