• -5%
Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath
search
  • Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath
  • Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath
  • Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath
  • Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath

Delphin Geanta pentru accesorii Area TACKLE Carpath

101,22 RON
96,16 RON Salveaza 5%
cu TVA

Geanta pentru accesorii Delphin Area TACKLE Carpath este o geantă destinată pentru a depozita într-un singur loc toate accesoriile dumneavoastră. Compartimentul principal poate fi împărțit cu ajutorul unui despărțitor care se atașează cu benzi Velcro.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058

Vă oferă foarte mult spațiu unde puteți depozita spre exemplu penarul de riguri, plumbi sau poate setul de avertizori. Geanta este prevazută deasemenea cu un perete desparțitor cu buzunare mici pe ambele părți în care puteți depozita plicurile cu cârlige, agrafe, vârtejuri dar și alte accesorii utile pentru confecționarea monturilor. În mod sigur, în aceste buzunare puteți depozita inclusiv rolele mici de fire destinate confecționării forfacurilor. Pe fiecare parte a peretelui despărțitor există 9 buzunare mici.
În partea de sus există un buzunar mai mare echipat cu fiermoar, unde puteți depozita permisul de pescuit sau alte accesorii necesare cum ar fi : croșete, foarfece sau clești . Cu Delphin TACKLE veți avea toate accesoriile intr-un singur loc!


Parametri tehnici:
Dimensiuni: 30x20x14cm
Buzunarul interior: 29x15cm
Dimensiunea despărţiturilor interioare: 18buc 9x5cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.
Preţuri şi variante

101000571
Produs nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.