Baitshop Shrimp Hydro Liquid 500ml
search
  • Baitshop Shrimp Hydro Liquid 500ml
  • Baitshop Shrimp Hydro Liquid 500ml

Baitshop Shrimp Hydro Liquid 500ml

28,00 RON
cu TVA

Shrimp Hydro Liquid este un extract sub forma lichida de calitate premium, obtinut prin hidroliza enzimatica a crevetilor. 

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Acest produs este conceput de grupul care detine statutul de lider mondial al hidrolizatelor marine, in unitatea de productie a acestora din Ecuador. La origine a fost formulat in special pentru a creste nivelul de atractie si palatabilitate al produselor utilizate in acvacultura sau pescuit.

Are miros specific, gust sarat, vascozitate medie si grad de solubilitate de 100%, motiv pentru care este eficient indiferent de temperatura apei. Este un lichid extrem de solubil, iar in momentul in care acesta ajunge pe substrat declanseaza un nor de culoare portocalie care, pe langa continutul ridicat de aminoacizi, stimuleaza pestii si la nivel vizual. Datorita acestui fapt, va recomandam folosirea Shrimp Hydro Liquid atat in partea lichida a boiliesurilor, cat si ca dip, lichid pentru hidratare, sau chiar si in pescuitul la feeder, pentru umectarea peletelor sau a groundbait-ului.

Extractul hidrolizat din creveti este un lichid complet natural, fara limita de includere, care se preteaza a fi utilizat in orice tip de boilies, predominant in cele de tip fishmeal, cu mentiunea ca formeaza o combinatie devastatoare in combinatie cu alte produse obtinute din crustacee, cum ar fi Antartic Krill Meal, Belachan Powder sau Belachan Block.

Dozaj recomandat:25-100ml per kg de mix;

Cantitate: 500ml;

BSR056
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.