• Stoc epuizat
Haldorado Nada Ready Method Fusion
search
  • Haldorado Nada Ready Method Fusion

Haldorado Nada Ready Method Spring

22,00 RON
cu TVA

Haldorádó Ready Method este o nadă gata umectată, dedicată pescuitului la method care după ce a fost scos din ambalaj și trecut printr-o sită este gata de atac. După sitare vom avea o nadă omogenă, ușor de utilizat, care se va putea introduce mult mai ușor în momitor, având o dizolvare mai rapidă și mai uniformă.

Cantitate
Stoc epuizat

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

În decursul partidelor de teste am observat, că dacă le combinăm cu diferite produse concentrate, bogate în betaină și aminoacizi, maturându-le mai mult timp, vom primi la îndemână o nadă mai prinzătoare, decât în cazul în care le-am fi amestecat doar cu apă. Este interzis adăugarea unei arome lichide, sau de apă. Familia Haldorádó Ready Method este compus din șase mixuri, și anume: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion și Tropicana

Ready Method Winter și Spring vor funcționa cel mai bine în apele ale căror temperatură nu a depășit încă 16 grade Celsius. Vorbim de două mixuri care au în compoziția lichidului cu care a fost umectat în prealabil, 15-20 % alcool produs pe cale naturală. Nada noastră pe lângă alcoolul produs pe cale naturală mai conține esteri, aceștia funcționând ca și o aromă naturală, enzime, produse minerale prețioase respectiv aminoacizi. Astfel putem spune că conține toate acele substanțe care funcționează și în astfel de condiții, stimulând apetitul chiar și a celor mai inactivi pești. Aceste nade, indiferent că sunt denumite Winter, adică Iarnă sau Spring - Primăvara pot fi folosite atât toamna târziu, cât și iarna sau primăvara devreme. De altfel ingredientele de bază a acestor două nade este identică. Diferența constă în culoare.


Aroma: Alcool, fructe
Culoare: rosiatic
Granulatie: Semi-grunjoasa
Ambalaj: 800 g

Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.