Cygnet DISTANCE STICKS X
search
  • Cygnet DISTANCE STICKS X
  • Cygnet DISTANCE STICKS X
  • Cygnet DISTANCE STICKS X

Cygnet Distance Sticks

77,00 RON
cu TVA

Cygnet DISTANCE STICKS X

Pichetii Cygnet Distance Sticks reprezinta cea mai usoara metoda de a lansa de fiecare data in acelasi loc, fara sa mai fie nevoie sa mai faceti lanseuri in plus sau sa desfasurati fir de pe mulineta pentru a prinde firul in clips in punctul marcat. 

Cantitate

  Plata

Plateste cu cardul sau prin ramburs la curier.

  Transport Gratuit

Comandă peste 290 lei si noi iti oferim gratuit transportul prin curier.

  Telefon

0759917208; 0745571058 Consultanță de la pescari specializați!

  Totul într-un singur loc

Magazinul nostru online oferă o mare diversitate de produse.

Procedura este foarte simpla: 

1. Lansati doar cu plumbul acolo unde doriti sa pescuiti. Ideal dupa ce ati sondat substratul cu pluta de marcaj. Intindeti firul tinand lanseta la 45 grade si prindeti firul in clips.

2. Infigeti pichetii Distance Sticks in pamant avand grija sa-i legati intre ei cu coarda de 12' (3.6m) cu care se livreaza si sa o intindeti bine. Aveti acum un instrument de masura precis al lungimii firului.

3. Desfasurati firul de pe mulineta intre cei doi picheti. Tineti minte numarul de treceri facute intre ei si multiplicati cu 3.6m. Marcati cu fir special (Marker Elastic) punctul prinderii in clips pentru o acuratete mai buna.

4. De fiecare data cand scoateti un peste nu trebuie decat sa desfasurati fir intre cei doi picheti pana ajungeti la distanta prestabilita si sa prindeti firul in clips unde aveti marcajul. In felul acesta veti lansa in acelasi loc chiar si noaptea, detaliu esential de foarte multe ori pentru succesul partidei.

 

Pachetul include doi picheti, snur de 12' si husa de transport.

Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.